Recent Posts

diumenge, 30 de novembre del 2014

Carpaccio de carbassó i foie


Em pregunto si hi ha res més fàcil (i bo!!) que aquest carpaccio de carbassó i foie... I també us diré que segur que triomfeu si el feu. La primera vegada que el vaig tastar va ser en un restaurant i vam dir "ah, mira, carpaccio de carbassó, tastem-lo". Ens el vam cruspir en un moment i vaig pensar que no tardaria gaire a fer-lo a casa. És molt refrescant i alhora té un punt sofisticat, que li dóna el foie. L'únic és que, perquè quedi bé, necessitareu una mandolina o tenir molta traça amb el ganivet perquè us surtin els talls de carbassó ben fins.

El podeu preparar una estona abans i guardar-lo a la nevera.


Ingredients:

- Carbassó
- Foie (que tindrem congelat)
- Oli d'oliva, vinagre de Mòdena en crema i sal Maldon

Elaboració:

1- Netegem el carbassó i el tallem a làmines ben fines, si pot ser amb una mandolina. El posem sobre una safata o plat.

2- En un bol, posem l'oli i el vinagre i batem una mica perquè quedi ben mesclat. Amanim el carpaccio i afegim la sal Maldon.

3- Ratllem o fem virutes de foie. Perquè surtin bé, s'ha de tenir el foie congelat, ja que sino se'ns desfà a les mans. A mi em va quedar regular perquè primer el vaig ratllar en comptes de fer virutes (però és igual, estava boníssim, jeje!).

2 comentaris:

  1. Amb pocs ingredients i de forma senzilla queda un entrant la mar de resultón, veritat? ideal per les festes que s'apropen ;). Un petó guapa!

    ResponElimina
  2. bona idea el toc de foie al carpaccio! mira que m'agrada, però no el faig mai! aquesta és una proposta genial pel nadal, refinat i refrescant a l'hora! petons

    ResponElimina