Recent Posts

dilluns, 20 d’agost del 2012

Pastís de síndria



Estic de vacances i pensava que tindria més temps per preparar les entrades del bloc, però resulta que no... Així que vinga, no perdo més el temps i us explico aquesta recepta, fàcil fàcil i un èxit assegurat. La setmana passada van venir uns amics molt especials a dinar a casa: l'Eulàlia, l'Alba i el Sandro (+ la meva family, clar) i vaig posar aquest pastís de síndria abans dels dolços: va volar en un no res!! És molt refrescant i el podeu deixar preparat amb antel·lació a la nevera. Vaig trobar la recepta al bloc Cuinant, just uns dies abans del dinar, i vaig pensar que era una molt bona idea.



Ingredients:
- Mitja síndria (sense pinyols - la meva en tenia i no queda tan bé), tot i que podeu utilitzar-ne una de sencera, depenent de la quantitat que en vulgueu fer. Nosaltres érem nou i ens vam cruspir la mitja síndria, però havíem de deixar un foradet pels dolços, jeje.
- Fulles de menta (opcional, jo no en vaig posar)
- Res més: és així de senzill!!!

Preparació:
1- Si utilitzem mitja síndria, fem un tall d'uns dos dits, que ens servirà de base, i en fem triangles. Ho posem en una safata o un plat ben gran.
2- Fem boles amb la resta de la síndria (amb l'estri aquell per fer boles de meló). Si utilitzeu menta, ara ho poseu en un recipient tancat a la nevera, amb unes fulles dintre, fins l'hora de servir. Si no hi posem menta, ja podem col·locar les boles sobre la base i guardar-ho a la nevera (jo vaig cobrir-ho amb paper film perquè no s'assequés).
3- I ja està!!

3 comentaris:

  1. Pili verdad que queda super bonita y a los invitados te los meterias en el bolsillo.
    Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Maria Dolores, fue un éxito total, desapareció en 5 minutos!! Muchas gracias por compartirla en tu blog!!
      Besos

      Elimina