Recent Posts

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Tapa de formatge i codonyat


Després de la feinada que us vaig donar la setmana passada enganxant Lacasitos al braç de gitano (no em digueu que no és el braç més bonic que heu vist mai!), aquesta setmana us porto una idea ben fàcil per als qui us agradi el contrast de dolç i salat. 


Ingredients:
 
- Codonyat
- Formatge curat. Jo no en tenia i vaig utilitzar un formatge semi curat de cabra, i també va quedar molt bo, però m'agrada més amb formatge una mica més fort.

Elaboració:

1- Fem talls de codonyat i de formatge. Els superposem fent capes: una de formatge, una de codonyat, una de formatge i una de codonyat.

2-  Si tenim talladors com els que veieu a la foto inferior (jo els vaig comprar a la botiga Casa), els tallem i els servim al plat. Si no en tenim, els tallem en la forma que vulguem (més fàcil quadrats o triangles). 

3- Els bocins que han sobrat, ni us passi pel cap llençar-los! Els podeu posar, per exemple, en una amanida: quedarà boníssima!
9 comentaris:

 1. pero que boo!!!! el formatge i el codonyat sempre van estupendament! i curat encara més! nose com quedaria amb formatge de cabra....petons

  ResponElimina
 2. Aquests dos sabors combinats són espectaculars!! m'han donat codonys i intentaré fer el codonyat a casa, a veure si llavors faig aquesta tapeta!

  ResponElimina
 3. Preciosos...amb formatge fresc també queda molt bo!!! Ah!!! i sense cap mena de dubte, el teu braç de gitano floral és el més bonic del món mundial!

  ResponElimina
 4. Jo també he fet codonyat aquest any, però no el combino mai amb formatge. Sempre he sentit a dir que eren un bon pack aquest parell, però, per intoleràncies, no ho he provat mai

  ResponElimina
 5. Quina combinació més bona i més fàcil, Pili!. La provaré el proper cop que faci un "pica pica".
  Pel que fa al braç de gitano, estic d'acord amb la Mònica: és el més bonic del món mundial!.

  ResponElimina
 6. Eiii Pili! el formatge amb el codonyat m'encanta, acostumo a fer-ho. I com bé dius, a l'amanida queda boníssim :-)) Que monos aquests tallador, no? ja ja ja ja ja últimament a Casa tenen moltes cosetes boniques. Per cert... ja tinc les entrades per anar al BCNA&CAKE 2013!!!!!!!!!! tic que no m'ho crec, el meu home diu que aquell dia res de VISA JA JA JA JA JA.
  Petons, Sandra.

  ResponElimina
 7. M'encanta el formatge amb codonyat!!! Ho trobo una combinació deliciosa. petons

  ResponElimina
 8. M'encanta aquesta tapa, Pili, segons el formatge que hi poses pot ser una tapa o unes postres ben bones. I tens raó en no llençar cap bocí: a les amanides queda genial. Petons.

  ResponElimina
 9. Jejeje.... precisamnet ahir varem anar a Casa i l'Annie me'ls ensenyava perquè ens els compressim. I al final no van caure. És que no s'hi pot entrar hi ha tantes coses i auns preus tan raonables que acabes gastant un dineral. La propera seran nostres jejeje...
  I la teva proposta deliciosa!!!
  Petonets

  ResponElimina