Recent Posts

diumenge, 15 d’abril del 2012

Pizza rolls


Qui ha dit que la cuina és avorrida o difícil? Aquesta és una manera diferent de fer la pizza. El sabor serà el mateix, però és més divertit i no està gens malament per variar, no? La recepta l'he tret del blog Los inventos de Carmela, que sempre fa coses molt originals, i l'he adaptat a la meva manera.

Ingredients:
- Una base de pizza - millor si és quadrada o rectangular, ja que us serà més fàcil tallar-la (igual que la pasta de full, utilitzo la del Lidl, que queda molt esponjosa).
- Salsa de tomàquet
- Per al farcit: jo vaig utilitzar tonyina, bacon i olives, però hi podeu posar el que vulgueu (salsitxes, pinya, xampinyons... com a vosaltres us agradi la pizza!)
- Formatge ratllat - jo sempre utilitzo emmental
- Mantega per untar el motlle
- All en pols i orenga


Preparació:
1- Precalentem el forn a 200ºC.
2- Estirem la massa de pizza i tallem en quadrats de 10x10cm aproximadament.
3- Untem cada quadrat amb una mica de tomàquet, afegim el farcit que hem triat i el formatge i tanquem el quadrat formant una bola.
4- Anem col·locant les boles en un motlle, que haurem untat prèviament amb mantega.
5- Posem per sobre de les boles una mica d'orenga i all en pols (que podem barrejar amb mantega desfeta si volem - jo no ho vaig fer). També podem posar una mica més de formatge per sobre (tampoc ho vaig fer, ja que em semblava suficient el que vaig posar dintre).
6- Ho coem al forn durant uns 20 minuts. Jo sempre poso el forn per la part de baix primer, ja que la de dalt sempre cou molt ràpid que la de baix (és el que té el meu Carbonet...), i quan ja quasi està llest, poso la part de dalt per acabar-ho de daurar.
7- A menjaaaaaaar!


10 comentaris:

 1. Doncs si que és ben original aquesta pizza!!! m'agrada l'idea. A demés té una pinta espectacular mmmmmmmmmmmm. Qué tal el curs Pili??????!!!!!!. Petonets guapa.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Sandra!
   El curs de va estar genial! Ja t'enviaré una foto amb les galetes que vam fer.
   Petons guapa!

   Elimina
 2. provaré aquesta recepta segur. És molt original

  ResponElimina
 3. Nena passa't pel meu blog, tinc una coseta per tu ji ji ji

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ooohhh, Sandra, em faràs pujar els colors... Gràcies guapa!
   Ens veiem demà. Petonet!

   Elimina
 4. Quina bona pinta! Fijo ho provo de fer!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bravo Natàlia! M'enxanta que proveu les receptes! Ja em diràs com et queda!
   Petonet!!

   Elimina
 5. Una altre vegada per aquí ja ja ja!. Vaig fer la pizza dissabte i tot un èxit mmmmmmmmmmm estava molt bona i original!. La vaig farcir amb diferents condiments: surimmi, tonyina, musclos, pernil dolç, pinya, tomaca i olives negres, formatge... ufff ji ji ji, totes diferents. Ho vaig posar en un motlle rectangular, ben gran, i quin goig!.
  Petons
  www.miscositassrv.blogspot.com

  ResponElimina
  Respostes
  1. Que bé Sandra!! És que fer la pizza així queda molt original! M'alegra que fós un èxit!

   Petons guapa!

   Elimina