Recent Posts

diumenge, 30 de setembre del 2012

Torrades amb mantega i xocolata o el meu "Belgian breakfast"Quan vam estar a Bèlgica, vam descobrir un esmorzar divertit i molt bo: les torrades amb mantega i xocolata. Allà venen unes rajoles de xocolata que serveixen per això, ja que són molt fines (suposo que aquí també en venen, però no m'he molestat en buscar-les...). Com que jo a casa no en tenia, vaig utilitzar xocolata normal i el vaig ratllar amb un ganivet fent virutes.

Ingredients:
- Pa de pagès, pa de motlle, de barra, el que més us agradi
- Mantega
- Xocolata (jo ho trobo més bo amb xocolata que tingui un 70% de cacau, dóna més contrast a la mantega)

Preparació:
1- Torrem el pa, untem la mantega, ratllem la xocolata per sobre.
2- Ens preparem un bon cafè amb llet i gaudim l'esmorzar, el millor àpat del dia!! Nyam, nyam!!
Nota: si us hi atreviu, un dels esmorzars (i berenars) preferits a casa meva des que erem petites és semblant a aquest, però enlloc de mantega s'hi posa tomàquet. Sí, sí: pa amb tomàquet, una mica de sal i xocolata. Ja sé, sona molt estrany, però està boníssim!!

6 comentaris:

 1. Pili!!! n'hauré menjat...moltíssimes vegades!!! la meva iaia m'ho preparava per berenar i quin berenar! m'encantava!!!. La meva memòria ho tenia ben oblidat... això ho deu fer l'edat ja ja ja!. Una torrada d'allò més bona mmmmmmmm. Com et cuides... o et cuiden je je je.
  Petons guapa!
  Sandra.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ostres Sandra! Doncs jo no ho havia menjat mai! A casa meva fèiem (i encara fem) pa amb tomàquet i xocolata.
   M'alegra haver-te recordat els teus berenars de petita!
   Petonet!

   Elimina
  2. Pa amb tomàquet i xocolata???? això si que és tot un invent culinari nena ja ja ja!!.
   Aquest dissabte ja se quin serà el nostre esmorzar... mmmmmmmm torrades amb mantega i xocolata!!!.
   Petons guapa!

   Elimina
  3. Jajajaja, Sandra, fés-me cas, prova el pa amb tomàquet i xocolata, no te'n penediràs!!!
   Disfruteu l'esmorzar del dissabte!! ;-)
   Petonet!

   Elimina
 2. una companya de la universitat duia per esmorzar un entrepa de pa amb tom`quet i un tros de la tableta de xocolata!! jajaja i estava moooolt bon! petons

  ResponElimina
  Respostes
  1. Devia ser parenta meva, jeje. Mira que tothom a qui li explico que jo menjo pa amb tomàquet i xocolata es queden parats. Ja pensava que la meva família era l'única al món que coneix el pa amb tomàquet i xocolata...

   Elimina