Recent Posts

diumenge, 21 d’octubre del 2012

Espirals de pizza



Es veu que em va el tema dels espirals, els rolls... A veure si serà perquè em falta algún "tornillo"... Només us cal veure aquests genials Cinnamon rolls (com??? encara no els heu fet?? és un dels millors dolços del món!!) o els pizza rolls. I ara els espirals de pizza, una manera diferent de menjar pizza (i encara són més fàcils de fer que els rolls), que vaig treure de Wholekitchen. Tenen l'avantatge que els podem posar al congelador (sempre que no utilitzeu massa congelada) i treure-ls quan ens vingui de gust.

Ingredients:
- Base de pizza, comprada o feta a casa, en forma rectangular (la del Lidl ho és, però com que fareu la casolana, no sé per què us ho dic)
- Els vostres ingredients favorits per la pizza: jo vaig utilitzar tomàquet (hi poso ketchup Barbacoa, queda més bo), bacon, tonyina, salsitxes de frankfurt, olives i formatge emmental.

Preparació:
1- Estirem la massa sobre el taulell. Si l'hem fet nosaltres, anem estirant donant-li forma rectangular. Si l'hem comprat i és rodona, la tirem a la brossa i la fem nosaltres (jajaja, es nota que tinc ganes de que tasteu la massa casolana!).
2- Farcim la pizza al nostre gust: posem primer el tomàquet (només en cal una miqueta, ja que després sucarem la pizza tal i com veieu a la fotografia) i la resta d'ingredients.
3- Enrotllem amb compte, com si fós un braç de gitano, fent que quedi ben atapeït, i ho emboliquem amb paper film. Aquí teniu unes imatges del procés:



4- Ho posem al congelador uns 15 minuts o bé ho congelem per quan ens vingui de gust utilitzar-la.
5- Escalfem el forn a 250ºC. Tallem la pizza a rodanxes d'un centímetre de gruix aproximadament i les posem a la safata del forn, sobre paper vegetal perquè no s'enganxi.
6- Posem la pizza al forn, baixem la temperatura a uns 210ºC i coem els espirals durant uns 20 minuts aproximadament, de la mateixa manera que couríem una pizza normal.
7- Servim la pizza, acompanyada del Ketchup Barbacoa (o el que us agradi) per sucar-hi els espirals i gaudim del partit de futbol. Eeeehhh?? què dic ara?? Ho sento, no ho puc evitar, m'encanta el futbol, si us dic que m'he canviat la tele per una de més gran per poder veure bé el futbol, jajaja...
8- I LOVE PIZZA & FOOTBALL...


 

4 comentaris:

  1. Hummmmmm !!! qué bueno !!! Yo los haré.

    ResponElimina
  2. Nena quina pizza més bona mmmmmmmmm!!!. Ja saps que m'encanta fer coses diferents i originals i aquesta n'és una. Molt bona opció per soparet de familia o amics!.
    Petons, Sandra.

    ResponElimina