Recent Posts

diumenge, 6 d’abril del 2014

Ous de Pasqua decorats


M'encanten aquests ous de pasqua!!! Em vaig enamorar de la idea al moment, em semblen genials! Són molt senzills de preparar i a més són comestibles, jeje. El més difícil igual és trobar els ous blancs... Només requereixen una mica de paciència per a retallar el dibuix. Vaig trobar-ho a La receta de la Felicidad, que ja sabeu que en sóc una gran seguidora.

Ingredients:

- Ous durs
- Tovallons de paper bonics
- Clara d'ou pasteuritzada*
- Una mica d'oli, per donar brillantor als ous (jo no en vaig posar)

També necessitarem un pinzell per enganxar els tovallons.

* Les clares d'ous pasteuritzades les compro al Mercadona. Amb la que sobra, o faig un Angel Food Cake o la vaig posant a les truites, combinant amb els ous normals, i queden molt esponjoses.

Els ous blancs els compro en una fruiteria prop de casa.


Elaboració:

1. Separem les capes del tovalló. Utilitzarem la superior, que té la impressió.

2. Tallem la forma que ens interessa.

3. Col·loquem el paper sobre l'ou i anem pintant amb la clara d'ou, amb compte que no es trenqui.

4. Deixem assecar els ous.

5. Si volem donar-los brillantor, mullem un paper de cuina amb oli vegetal i freguem amb compte els ous, una vegada ja s'hagi eixugat la clara. Els podem guardar a la nevera fins que el consumim.

6. Són una monada, no?


4 comentaris:

 1. Són una autèntica monada!!!! jo també vaig veure la recepta publicada, però com que sóc un xurro amb les manualitats no m'hi atreveixo, jeje! a tu t'han quedat perfectes!! un petonàs!

  ResponElimina
 2. Són una preciositat! Una idea molt adequada per aquesta època....a veure si en fem algun amb les nenes! Petons!

  ResponElimina
 3. Què bonics t'han quedat, Pili! A veure si m'animo i provo de fer-los. Petons.

  ResponElimina
 4. Pili!!! sembla que ens llegim el pensament ji ji ji, tinc una caixeta plena de closques d'ou per fer els "brownies en cáscara de huevo" de la receta de la felicidad. Ostres!! però el toc dels dibuixos m'encantaaaaaa crec que ho combinaré tot plegat. A veure si hem dona temps pq estic fent galetes per un casament i tinc 3 mones encarregades... no paro nena ja ja ja ja, tot de franc eeee no et pensis :))
  Escolta, a baix de tot del meu bloc tens la subscripció per mail, posa: segueix-me. Mira-ho a veure si funciona pq realment no ho se.... Jo hem faré seguidora del teu amb el nou perfil pq hem va bé tenir la llista de blocs que segueixo pq sinó no me'n entero de res!!!.
  Molts petons guapa!!!!
  Sandra.

  ResponElimina