Recent Posts

diumenge, 3 de maig del 2015

Pastissets amb Nutella i maduixes




Ja heu fet melmelada de maduixes enguany?  Que és temps d'aquesta fruita i hem d'aprofitar! Jo ja n'he fet uns quants pots, i probablement en tindré fins la temporada que ve. Si encara no n'heu fet mai, animeu-vos, que és molt fàcil de fer. Podeu clicar sobre la imatge per anar a la recepta:


http://www.thepinkcakefactory.com/2014/04/melmelada-de-maduixes.html


I el pastís de maduixes amb pasta brisa? Uhhmmmm, deliciós!! Encara recordo com la Dolors no parava de dir "Oh, que bo!! Oh, que bo!!" l'any passat a la platja quan ens el vam cruspir...


http://www.thepinkcakefactory.com/2014/05/pasta-brisa-la-millor-versio-pastis-de.html


Doncs la recepta d'avui també es fa amb pasta brisa, que la podeu comprar o fer vosaltres mateixos, tot i que també amb la massa que més us agradi.

Ingredients:

- Pasta brisa
- Nutella o Nocilla
- Maduixes
- Ou batut per pintar

També necessitarem un tallador de galetes en forma de cor, de la mida d'una maduixa aproximadament i un tallador rodó més gran (tot i que podem fer-ho quadrat o rectangular si no en tenim de rodó).




Elaboració:

1- Preparem (o comprem feta, si no tenim ganes de complicar-nos) la pasta brisa. Aquí trobareu la recepta de la meva preferida. 

2- Escalfem el forn a uns 200ºC.

3- Estirem la massa (estireu-la bé, a mi em va quedar massa gruixuda...). Tallem la base rodona i la tapa igual, però hi fem el forat en forma de cor per posar-hi la maduixa.

4- Afegim la Nutella a la base i a sobre una làmina de maduixa (s'han de retallar una mica també, perquè encaixin bé) i posem la tapa.





5- Pintem la massa per sobre amb una mica d'ou batut i coem al forn durant uns 15-20 minuts o fins que estigui daurat.


9 comentaris:

  1. Uns pastissets molt fàcils de fer i súper vistosos i bons! la combinació pasta brisa + xoco + maduixes no pot fallar! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esl ingredients són tots bons, així que no pot fallar! ;-)
      Petons

      Elimina
  2. Hola guapíssima!!!! quina meravella de pastissets, una cucada!!!!. Per cert m'encanta el dibuix de la capçalera, que cuqui nena!.
    Ufff últimament no tinc temps de res... entre la nena, casa, gym, feina... s'ha de prioritzar clar... tinc el bloc abandonat. A veure si faig alguna coseta pq en tinc moltes ganes!.
    Per cert... vas anar a la fira de Bcna de handmade???? jo volia anar però tenia un cap de setmana molt saturadet je jeje, a veure l'any vinent si puc!.

    Molts petonets guapa!!!!!

    Una forta abraçada, Sandra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sandra! La capçalera me la va fer la Mònica Custodio, que et fa il·lustracions personalitzades que són una passada! (wwww.monicacustodio.com).
      Jo també tinc el bloc una mica abandonat, no arribo a tot... Sembla que faltin hores al dia, no? ;-)
      Petons guapa!

      Elimina
  3. amb 4 ingredients es poden fer grans meravelles oi? m'encaten aqeustes galetes fàcils de masa brisa! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí Roser! A vegades amb ben poca cosa surten receptes fantàstiques!
      Petons!

      Elimina
  4. Ei, sembla mentida que es puguin fer aquestes galetones tan llamineres amb tan pocs ingredients :P

    ResponElimina