Recent Posts

diumenge, 11 de març del 2012

Bombons


Això sí que és fàcil! Només hem de desfer i tornar a fer!  






Ingredients:

- Xocolata al nostre gust: negra, amb llet, blanca... Jo he utilitzat la de Nestlé postres per a fondre i també la de Coté d'Or

Necessitarem un motlle per a bombons. Jo en vaig comprar "un grapat" de Silikomart... (és que ara ja no em compro tanta roba com abans: ara contribueixo a pujar el P.I.B. del país - o millor dit, evitar que baixi més del que ho fa - comprant material de reposteria, i us asseguro que un es pot arribar a gastar quantitats esgarrifoses!...).

Preparació:

1- Desfem una rajola de xocolata al bany maria, a foc lent. Per si algú no ho sap, consisteix en posar la xocolata en un cassó i aquest dins d'un altre més gran que tindrà aigua. Jo tinc aquest recipient fantàstic (el que us deia abans de les compres...), però tampoc cal que us el compreu, jeje.


 2- Omplim el motlle amb la xocolata i retirem la que sobri amb una espàtula.

3- Ho deixem a la nevera fins que endureixi (uns 30 minuts o una hora) i traiem els bombons del motlle.

4- I ja està! 

Aquests amb forma de cor tenen una avellana dintre. Uhhmmmmmm!



Així de fàcil! Llavors us podeu entretenir com faig jo a posar-ho en unes capsetes i fer un llaç. Ho regaleu i us asseguro que agradarà molt! (la majoria no poden resistir tastar un bombó al moment!).






8 comentaris:

  1. Hum hum ... qué rico !! La presentación un 10 y el sabor un 12 ....

    Amparo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jeje, muchas gracias guapa! Es que me tienes cariño...

      Besitos!

      Elimina
  2. Que bonics Pili!!!! més fàcil impossible. Doncs com bé dius... hi ha moltíssimes coses per comprar i diversitat de preus. No he comprat mai els motlles per a bombons pq' hem donava la sensació que costarien de desmotllar o s'enganxarien... però ja veig que és més fàcil del que hem pensava!. doncs hauré de fer una altre inversió JA JA JA!!! acostumo a compra-ho per internet, els preus són més econòmics. Per cert, últimament he tingut problemes per entrar al teu blog... no sé pq'... he d'entrar a través del teu perfil aiii. Molts petons. Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sandra!! Els motlles de bombons són de silicona i es desmotllen molt fàcilment. Els pots trobar al Corte Inglés, al Culinarium o a botigues on venguin material per cuinar (alguns me'ls he comprat a internet, que també he fet bones compres... jeje).
      La meva propera inversió serà la Kitchenaid, tinc unes ganes de comprar-me-la! (ja posaré la foto quan la tingui, és tan mona!).
      Oh, crec que això que no pots entrar al blog és perquè vaig canviar el nom: vaig comunicar-ho al facebook i t'anava a enviar un missatge, però al final se'm va passar... Pots comprovar si és això? (l'adreça del blog ara és www.thepinkcakefactory.blogspot.com). Ja em diràs.

      Petons!

      Elimina
  3. Hola Pili!
    Els bombons boníssims i la presentació una monada! Els ha fet ma mare ( Maribel) i em pensava que eren comprats!
    A veure si m'animo a fer alguna recepta.
    Petons.
    Helena.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que guai Helena!! És que la Maribel és la meva fan number one! No saps que té el meu blog com a pàgina principal a l'iPad? És boníssima!
      M'alegra que li quedessin bé els bombons. A veure si t'animes i fas alguna recepta tu, que les poso molt faciletes.
      Petonet!

      Elimina
  4. Els acabo de fer!! Moníssims i boníssims!
    Ja sóc fan també.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Felicitats! A que són fàcils? Gràcies per seguir-me, "anònim"! ;-)
      Petnons

      Elimina