Recent Posts

dissabte, 24 de març del 2012

Mini hamburgueses per picar


Aquí tenim la segona recepta salada del blog! Us presento unes mini hamburgueses que, a més de bones, queden molt "simpàtiques" a la taula. L'he tret del blog Las recetas de mamá i hi he fet alguna modificació.

Ingredients:
- Xampinyons en conserva (sencers)
- 250 gr. de carn picada (meitat de porc, meitat de vedella)
- Una ceba
- Salsa barbacoa (la podeu substituir per ketchup)
- Formatge cheddar (o emmental, si us agrada més)
- Ceba caramelitzada - en breu penjaré la recepta
- Oli d'oliva, sal, pebre negre
- Llavors de sèsam. Jo no en tenia quan vaig fer la recepta i no les vaig posar, però la propera vegada en posaré
- Broquetes per punxar les hamburgueses


Elaboració:
1- Preparem la carn picada: ratllem la ceba - en posem quantitat al gust -, afegim la sal i el pebre. Fem boletes (que tinguin més o menys la mida dels xampinyons, que utilitzarem com a base) i les aixafem una mica. En surten un munt: crec que me'n van sortir unes 80. Les que sobren les podem congelar i ja les tenim preparades per un altre dia. També les podem preparar la nit abans, així l'endemà només cal muntar-les.

2- Fem les hamburgueses a la planxa.

3- Muntem les mini hamburgueses: posem els xampinyons com a base, tallant la part de dalt una miqueta perquè s'aguanti bé, ja que farà de base. També tallem el tronxo si en tenen. A sobre hi posem l'hamburguesa, la salsa barbacoa, la ceba caramelitzada, el formatge i el sèsam.

4- Ho gratinem al forn. Jo vaig posar les broquetes després, perquè em donava la sensació que el Carbonet (=el meu forn) les socarraria.

2 comentaris:

  1. Quin goig que fan aquestes mini hamburgueses!! segur no en va sobrar cap, m'equivoco?. Per cert, passa't pel meu blog... tinc un regalet per tu. Petons guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sandra moltes gràcies!!! Quina il·lusió em fa el premi, de veritat (és que no me'n toca mai cap!). Moltes gràcies i enhorabona pels teus premis!
      Petons!
      (ah, tens raó, no en va sobrar cap ni una d'hamburguesa)

      Elimina