Recent Posts

diumenge, 10 de febrer del 2013

Pernil "dandy"Hi ha receptes que són tan fàcils que un es pregunta: i com és que no se m'havia ocorregut abans?? Aquesta és una d'elles. Ja sabeu que m'agraden les receptes senzilles (bé, a vegades em complico la vida fent masses fermentades...). Doncs aquesta és una d'aquelles que, a més de ser "aplastantment fàcil", és un èxit assegurat, com la del strudel de poma, que ha estat una de les que més ha triomfat al blog!!

Aquest "pernil dandy" el vaig treure del Falsarius Chef, que amb la seva "cara dura" declarada, et sorprèn amb receptes com aquesta, que es preparen en un moment i quedes com un rei o una reina!

Ingredients:
- Pernil salat  tallat ben fi (si és ibèric ja és la bomba!)
- Bastonets de pa (jo els vaig comprar al Lidl, i van quedar molt bé perquè són bastant prims)
- Tomàquets xerri
- Oli d'oliva, sal, pebre negre

Elaboració:
1- Posem la base de tomàquets xerri, partits per la meitat, i els amanim amb un pessic de sal, pebre negre i oli.
2- Emboliquem els bastons de pa amb el pernil i els presentem sobre els tomàquets.
3- Preparem 6 o 7 bastons més, perquè ens n'hem menjat un grapat mentre ho preparàvem...

8 comentaris:

 1. un aperitiu fantàstic!! en menjaria tot el dia! petons

  ResponElimina
 2. Pili!!! m'agrada molt!!! i crec que és una molt bona opció per un dinaret que tinc que fer diumenge vinent... si si si!!.
  Petons guapa!
  Sandra.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ho has de provar Sandra, ja veuràs com no falla! El primer dia que ho vaig posar van al·lucinar tots, no en va quedar ni un, i em deien: "aquests bastonets amb pernil han estat lo millor dels entrants!!". Així que ja he repetit alguna que altra vegada, jeje.
   Ja em diràs què tal. Petons guapa!!

   Elimina
  2. Nena ho vaig fer ahir i... va triomfar!!!. Vam anar al mas a celebrar el cumple del meu marit i faig fer esqueixada de bacallà, amanides de formatge de cabra amb vinagreta de mel, el pudding de peix i això, i carn a la brasa, i no vegis com va agradar, només et dic que quan vaig anar per agafar-ne un ja no en quedaven!!.
   Gràcies per aquesta recepta tan fàcil i bona, la guardo al meu receptari com a imprescindible.
   Petons guapa.
   Sandra.

   Elimina
  3. El mateix va passar a casa meva la primera vegada que el vaig fer: li va encantar a tothom! M'alegra que els agradés tant!
   Per mi també s'ha convertit en una d'aquestes imprescindibles!
   Petons guapa!

   Elimina
 3. Ves per on, acabo de recomenar aquesta recepta al meu jefe i ell m'ha demanat l'enllaç del blog! Llarga vida a The Pink Cake Factory!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Marino!!! Em doneu una alegria cada vegada que veig que algú el comparteix.
   Petons!

   Elimina