Recent Posts

diumenge, 24 de novembre del 2013

Amanida de pistatxos, taronja i formatge de cabra (i un tomb pel Bcn & Cake)


Ahir vaig estar a la BCN and CAKE, la gran fira de la rebosteria creativa de Barcelona. Em va agradar molt, us ho recomano als que us agradi aquest món (des d'aquí aprofito per donar les gràcies al Jesu per acompanyar-me, que ja té el cel guanyat... és un sol!). Hi havia més de cent estands, plens de tot el que us pugueu imaginar: motlles i més motlles, colorants, galetes, cupcakes, pastissos de fondant, tota classe d'eines, davantals d'allò més original...

La fira em va encantar, però el millor va ser tenir l'ocasió de conéixer l'Alma, d'Objetivo, Cupcake perfecto, una de les bloggers més mediàtiques de la xarxa. És simpatiquíssima i transmet energia positiva, i sembla que no es cansi mai. Tinc els seus dos llibres, però com que no els vaig dur, vaig comprar el calendari perquè me'l signés, i ja el tinc penjat a la cuina, jeje. El Jesu també va voler sortir a la foto: jo segueixo l'Alma pels pastissos i el Jesu perquè ella també és maratoniana! Va fer la marató de València en 3 hores 38 minuts (impressionant!) i ha aprofitat l'estada a Barcelona per córrer avui mateix la Jean Bouin (segur que també haurà fet un temps espectacular...).

Momentazo Alma!!!

Aquí teniu unes quantes fotos d'alguns dels pastissos. N'hi ha alguns que són espectaculars. Realment hi ha hores i hores de feina...

 

       

        
 
       
 
Genials, no? I com que de pastissos va la cosa, avui us porto una amanida, jajaja! Anem per la recepta: ja sé què esteu pensant: "on va ara aquesta flipada amb una amanida? Amb aquest fred que fa!". I jo us dic que teniu raó, però és que com que tots ens hem engreixat 20kg aquest estiu amb tant de braç de gitano, puddings, crumbles i demés, ara toca comportar-se! A més, les taronges a l'estiu no valen res... 

Aquesta recepta la vaig trobar a Directo al paladar i és una combinació genial, però si no us agraden els espinacs, la podeu fer amb l'enciam que us agradi.


Ingredients:

- Espinacs
- Un grapat de pistatxos
- Formatge de cabra
- Taronja
- Sal, oli, vinagre

Elaboració:

1- En un plat posem els espinacs. Pelem la taronja, tallem els gallons per la meitat i els posem per sobre.

2- Repartim el formatge de cabra tallat fi.

3- Pelem un grapat de pistatxos i els repartim sobre l'amanida (un altre grapat ens l'haurem cruspit mentre ho preparem: jo tinc la teoria que els pistatxos deuen portar nicotina o alguna substància addictiva per l'estil, perquè quan en tastes un et quedes com obsessionat i no pots parar de menjar-ne, jajaja).

4- Amanim al gust i ja està!

5- De postre podem anar alguna cosa lleugera... un bread and butter pudding,  un pastís "Huesitos", o un cotton soft japanese cake, per compensar, jajaja!


7 comentaris:

 1. Flipa amb les fotos, són impressionants. Això està més a prop de l'escultura que de la rebosteria! Una passada!!! Un petóoo :)

  ResponElimina
 2. Se ve que te lo pasaste genial! Que fotos mas chulas! Y la ensalada de las que a mi me gustan :-) Un besito

  ResponElimina
 3. Que bona!!! A mi si que m'agrada l'amanida d'espinacs, una bona combinació. petons

  ResponElimina
 4. Doncs em quedo amb l'amanida però, enlloc de canviar els espinacs, jo hi posaré un formatge més suau. Una dosi de vitamines deliciosa en una amanida. Petons.

  ResponElimina
 5. Quina amanida més bona Pili!! A mi m'agrada molt fer amanides amb espinacs baby!! Segur que el toc àcid de la taronja ha de ser un encert!!
  Per cert...quina enveja!! Una grip intestinal em va deixar k.o. tota una semana i em vaig perdre el bcn&cake !!
  petonets guapa. MAR, de EQNME

  ResponElimina
 6. Qué bé poder conèixer l'Alma. Jo hi vaig anar divendres i no hi era, però ma germana la va veure dissabte i opina com tu! Per cert...va bé una amanida després de tan pastís...! Petons!

  ResponElimina
 7. Eiiii Pili!!!! quina amanida més bona, i tens tota la raó, ara hi ha unes taronges bonísimes que s'han d'aprofitar nena. I dius que les espinacs es poden menjar en cru??? ostres... no se ni quin gust deuen fer ji ji ji.
  Hem va fer molta ilu que ens trobéssim a la fira, llàstima del motlle... je je je. Jo estic boxa per estrenar-lo!!! pel meu cumple, que és ben avidet, cau.
  Molts petons guapa.
  Sandra.

  ResponElimina