Recent Posts

diumenge, 7 de setembre del 2014

Amanida de pasta amb tomàquet natural i parmesà



Ja torno a ser aquí! De fet, no tenia intenció de fer vacances del bloc a l'agost, però no sé què ha passat que no me n'he adonat i he desaparegut un mes (fins i tot de les xarxes socials, la veritat és que necessitava un "break").

Mireu quin plat més fàcil de pasta. I és una amanida!! Aquesta recepta me la va dir la meva germana Emma (en realitat ella és la cocinillas de la família, no jo). És que m'encanta la pasta, és tan agraïda! I la podeu preparar una mica més calòrica, com el pastís d'espaguetis o les bicis amb espinacs, panses i pinyons, o podeu fer una versió més lleugera com aquesta.

Aquesta és ideal per fer-la a l'estiu, ara que sembla que per fi ha arribat (perquè a l'agost no ha fet calor, però ara no hi ha qui ho aguanti...).


Ingredients (per a 2 racions):

- 200 gr. de la pasta que us agradi
- 2 o 3 tomàquets grans
- Formatge parmesà ratllat
- Oli d'oliva, sal, pebre negre, orenga

Elaboració:

1- Bullim la pasta seguint les instruccions del fabricant. Escorrem i reservem a la nevera fins l'hora de servir (afegim un raig d'oli perquè no s'enganxi).

2- En un bol, ratllem els tomàquets. Afegim un raig d'oli, sal, pebre i orenga al gust.

3- "Amanim" la pasta amb el tomàquet i afegim formatge ratllat per sobre.

4- Gaudim del nostre saludable àpat!!



2 comentaris:

  1. Senzilla i boníssima!! me l'apunto per aquests dies que no tens gaires ganes de fer res ;). Ah, i el títol de "cocinitas" crec que l'heu de compartir eh, perquè tu també n'estàs feta una de bona! Un petó!

    ResponElimina
  2. Quin color, i quina presentació...qualsevol plat, per senzill que sigui, pot esdevenir espectacular!! Petons!

    ResponElimina